Kovoje dėl „MMA Bushido“ svorio kategorijos iki 71 kg čempiono titulo Žygimantas Ramaška per 1 minutę ir 13 sekundžių smaugimo veiksmu privertė pasiduoti Osvaldą Fedorovičių.

Olimpinis prizininkas Evaldas Petrauskas kovojo dėl „Dream Boxing“ Baltijos šalių iki 66 kg čempiono diržo bei po šešių raundų teisėjų sprendimu šventė pergalę prieš 19-metį estą Semjoną Kamaniną.

Tai buvo penktoji 28-erių E. Petrausko kova profesionalų ringe ir penktoji pergalė. S. Kamaninas trečioje karjeros kovoje patyrė pirmąjį pralaimėjimą.

Kitose kovose pergales iškovojo Algirdas Baniulis, Dovydas Rimkus, Dominykas Dirkštys, Vitas Karosas, Erikas Golubovskis ir Lukas Banevičius.

Svečiams iš užsienio nusileido Samuelis Sorochovas ir Aurimas Krukauskas.

Lygiosios užfiksuotos Mato Pultaražinsko ir Lukašo Lecicki, Mindaugo Gedmino ir Vytauto Balsio, Dovydo Levickio ir Aleho Mošino bei Ryčio Kveselio ir Deivido Daividavičiaus kovose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)