Tik liepą UFC organizacijoje debiutavęs Ch. Čimajevas pasiekė jau trečiąją karjeros pergalę. 17-os į Švediją persikėlęs ir dabar šiai šaliai atstovaujantis čečėnas tris pergales pasiekė vos per 66 dienas ir taip užfiksavo UFC rekordą.

26-erių kovotojas šįkart susitvarkė su 32-ejų amerikiečiu Geraldu Meerschaertu, kuris buvo nokautuotas vos per 17 sekundžių.

Ch. Čimajevas per karjerą iš viso yra laimėjęs 9 kovas iš 9, o visos pergalės buvo iškovotos anksčiau laiko. Prieš tai kovotojas UFC narve įveikė Rhysą McKee ir Johną Phillipsą, o spalį jo laukia akistata su 42-ejų veteranu Demianu Maia.

Pagrindinėje „UFC on ESPN+ 36“ kovoje pergalę iškovojo Colby Covingtonas, nugalėjęs buvusį UFC pusvidutinio svorio kategorijos čempioną Tyroną Woodley. Dėl pastarojo traumos kova buvo sustabdyta penktame raunde.

38-erių T. Woodley, per karjerą pasiekęs 19 pergalių ir patyręs 6 pralaimėjimus, penktame raunde buvo prispaustas prie žemės ir paprašė stabdyti kovą dėl stipraus skausmo. Amerikietis patyrė traumą šonkaulių srityje.

Dominavęs 32-ejų C. Covingtonas, kuriam tai buvo 16-oji pergalė per 18-a karjeros kovų, spaudos konferencijos metu sulaukė ypatingo skambučio – su pergale jį pasveikino ir pagyrė JAV prezidentas Donaldas Trumpas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)