Socialiniame tinkle „Twitter“ šią savaitę buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame dvi ryškiausios „Kansas City Chiefs“ komandos žvaigždės P. Mahomesas ir Travisas Kelce šoka su merginomis.

2018 metų NFL MVP P. Mahomesas šiuo vaizdo įrašu pasidalino su šmaikščiu prierašu „Kas tas vyrukas, šokantis su Valančiūnu? Niekada nesu jo sutikęs.“

Įrašas „Twitter“ tinkle sulaukė beveik 38 tūkst. „patinka“ mygtuko paspaudimų.

P. Mahomeso bendraklubis T. Kelce su Lietuvos rinktinės vidurio puolėju yra gretinamas jau kurį laiką. Pastebima, jog vyrai yra itin panašūs savo išvaizda.

Į vaizdo įrašą panašiai sureagavo ir dar viena „Kansas City Chiefs“ žvaigždė Tyreekas Hillas: „Brolau, pamaniau, jog čia iš tikrųjų šoka Valančiūnas.“

Į T. Hillo pasisakymą linksmai sureagavo ir pats T. Kelce: „Dabar turime pamatyti, ar Valančiūnas tikrai gali padaryti šį judesį“.

JAV žiniasklaida 30-mečio T. Kelce ir 28-erių J. Valančiūno išvaizdos panašumą ypatingai pabrėžė šių metų vasarį, kai amerikietis apsilankė Memfio „Grizzlies“ ir Los Andželo „Lakers“ rungtynėse.

Vienas pirmųjų šių atletų panašumą dar 2018 metais įžvelgė NBA krepšininkas Spenceris Dinwiddie.

NFL sezonas prasidės kitą savaitę, o dabartiniai čempionai „Kansas City Chiefs“ yra ir naujojo sezono favoritai. P. Mahomesas, T. Kelce ir T. Hillas yra trys iš penkių geriausiai apmokamų klubo žaidėjų.

Praėjusį sezoną į viršūnę komandą atvedęs P. Mahomesas liepą padėjo parašą ant naujo 10 metų trukmės 450 milijonų JAV dolerių vertės kontrakto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)