Kovoje dėl pirmojo sezono trofėjaus geriau startavo „Dragūnas“, kuris įpusėjus pirmajam rungtynių kėliniui buvo priekyje – 9:7. Puikiai puolime atrodę klaipėdiečiai vienu metu netgi turėjo 5 įvarčių pranašumą (17:12), tačiau kėlinį sėkmingiau užbaigė „Šviesa“ ir sumažino atsilikimą – 16:18.

Antrąją susitikimo pusę geriau pradėjusi Vilniaus ekipa perėmė iniciatyvą ir prabėgus 10 minučių jau buvo priekyje – 25:22. Nors klaipėdiečiai išlygino rezultatą (25:25), tačiau išsiveržti į priekį nesugebėjo ir likus 10 minučių rezultatas vis dar buvo lygus – 29:29. Lemiamomis mačo minutėmis puikiai žaidė Vilniaus ekipos vartininkas Edmundas Pelėda, kuris sugebėjo pasižymėti netgi 2 įvarčiais, ir vilniečiai užtikrintai finišavo – 34:31.

Rezultatyviausiai „Šviesos“ gretose žaidė Karolis Antanavičius, kuris pasižymėjo 9 įvarčiais, jam geriausiai talkino Artūras Švilpa, pridėjęs 5, po 4 surinko Tadas Rasakevičius ir Karolis Bliuvas, po 2 – Taurintas Markiavičius ir Edmundas Pelėda, po 1 – Eimantas Sinkevičius, Laurynas Palevičius.

„Dragūnui“ 6 įvarčius pelnė Žanas Gabrielius Virbauskas, po 5 surinko Mykolas Lapiniauskas ir Lukas Juškėnas, po 4 įmetė Benas Butkus ir Gytis Šmantauskas, 3 – Deividas Virbauskas, 2 – Gintaras Cibulskis, 1 – Laurynas Simonavičius ir Tomas Valentukevičius.

Jau ateinantį trečiadienį abi LRF supertaurės finalininkės pradės naujuosius 2020–2021 metų sezonus Baltijos rankinio lygoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)