Jungtinėje Karalystėje vykusios kovos su Dillianu Whyte‘u penktajame raunde A. Povetkinas atsitiesė po dviejų patirtų nokdaunų bei vienu tobulu smūgiu iš apačios pasiuntė favoritu laikytą varžovą į nokautą.

Po kovos 40-metis boksininkas vadino tai geriausiu smūgiu savo karjeroje, o abejingų toks smūgis nepaliko ir Rusijoje – ji savo didvyrį pasitiko su dainomis.

Oro uoste A. Povetkiną pasitiko tradiciniais drabužiais pasipuošę muzikantai bei būrys sirgalių. Po muzikinio pasirodymo boksininkui buvo skanduojama „Valio! Valio! Valio!“.

Ceremonijos metu A. Povetkinas buvo apvilktas juodais kailiniais bei juoda kailine kepure.

Nors ir tapo laikinuoju pasaulio čempionu, praeityje problemų dėl dopingo turėjęs rusas į tikrąjį titulą, nesitaiko. 36 pergales ir 2 pralaimėjimus savo sąskaitoje turintis A. Povetkinas dabar ko gero bus įpareigotas suteikti D. Whyte’ui revanšo galimybę.

Dėl tikrojo titulo spalį trečią kartą kovos Tysonas Fury bei Deontay Wilderis. Jei britas T. Fury savo titulą apgins, kitais metais turėtų įvykti sirgalių ilgai laukta jo akistata su Anthony Joshua. Taip planuojama sujungti net šešių skirtingų organizacijų diržus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)