Kaip ir 2016 bei 2018 metais, nugalėtojo vardą ir pagrindinį prizą iškovojo svečias iš Latvijos Aivaras Šmaukštelis, surinkęs 49,5 taško. Nuo jo šešiais taškais atsiliko estas Marko Remlikas, trečiąją vietą iškovojo Oskaras Martužans iš Latvijos, surinkęs 39 taškus.

Lietuvos garbę gynė du galiūnai: publikos šiltai palaikomas marijampolietis jauniausias turnyro dalyvis Martynas Brusokas užėmė ketvirtąją vietą, o Rokiškietis Dainius Repšys tenkinosi 8-ta vieta.

Galiūnams teko įveikti šešias be galo daug jėgos ir ištvermės pareikalavusias rungtis: kelti rąstą, aplono ašį ir metalinį luitą, tempti karinį šarvuotį, mesti vis sunkėjančius maišus, atlikti estafetinę rungtį, kelti akmenį bei nešti grandines atstumui.

Turnyrą organizavo ir jį vedė Alvydas Kirkliauskas. Anot dalyvių, šios varžybos patenka tarp geriausiai organizuojamų turnyrų visoje Europoje.

Galutinė įskaita

1.Aivaras Šmaukštelis(Latvija)49,5 tšk.
2.Marko Remlik(Estija)43,5 tšk.
3.Oskrs Maružans(Latvija)39 tšk.
4.Martynas Brusokas(Lietuva)39 tšk.
5.Gunar Gimbutas(Estija)37 tšk.
6.Mika Torro(Suomija)27 tšk.
7.Dennisas KohlrusasVokietija)27 tšk.
8.Dainius Repšys(Lietuva)26 tšk.
9.Janis Šleckus(Latvija)24 tšk.
10.Tommy Solheimas(Norvegija)10 tšk.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)