Septynis kartus pasaulio čempionu tapęs italas ankstyvoje lenktynių stadijoje važiavo paskui savo komandos draugą Mavericką Vinalesą, kai už jų nugarų susidūrė Franco Morbidelli ir Johanas Zarco.

Vienas iš motociklų stebuklingu būdu pralėkė tarp priekyje važiavusių lenktynininkų, o Rossi kontakto išvengė tik stebuklo dėka – motociklas praskrido vos keletas centimetrų nuo Italijos motociklininko. Nepraėjus nė porai sekundžių pro italą pralėkė ir antroji nepataisomai sugadinta transporto priemonė.

Pats Rossi po šio incidento atrodė giliai sukrėstas. Pasirodžius raudonai vėliavai ir sustabdžius lenktynes italas svarstė galimybę jas pratęsus negrįžti į trasą.

Į avariją pakliuvę Zarco ir Morbidelli sugebėjo išvengti rimtesnių sužalojimų, o lenktynės buvo pratęstos išvalius trasą nuo motociklų nuolaužų. Austrijos etape pergalę šventė Andrea Dovizioso, antras liko Joanas Miras, o trečiąją vietą užėmė Jackas Milleris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)