Įspūdingoje kovoje prireikė visų penkių raundų, o jiems pasibaigus teisėjai vienbalsiai (48:47, 49:46, 49:46) pergalę skyrė S. Miočičiui, kuris apgynė sunkaus svorio kategorijos pasaulio čempiono diržą.

Tai buvo trečioji patyrusių kovotojų akistata. Pirmąją 2018-aisiais laimėjo D. Cormier, tačiau 41-erių amerikietis prarado 37-erių varžovui titulą 2019-aisiais, o dabar jo susigrąžinti nesugebėjo.

D. Cormier po pralaimėjimo pranešė, jog daugiau kovoti neketina. 22 pergales iškovojęs ir 3 pralaimėjimus patyręs sunkiasvoris nenori tęsti karjeros žinodamas, jog negali iškovoti čempiono titulo.

20 pergalių ir 3 pralaimėjimus savo sąskaitoje turintis S. Miočičius geriau pradėjo kovą atlikdamas daug tikslių smūgių, tačiau gerais imtynininko sugebėjimais pasižymintis D. Cormier atsigriebė varžovą parvertęs.

Permaininga, tačiau apylygė kova vyko iki trečiojo raundo pabaigos, kuomet S. Miočičius įdūrė varžovui į akį. Paskutiniuose raunduose S. Miočičius jau užtikrinčiau kontroliavo situaciją ir rėmė D. Cormier prie tinklo.

Buvo akivaizdu, jog D. Cormier kairioji akis buvo stipriai sužeista, o pats kovotojas po pralaimėjimo teigė, jog šia akimi jis nieko nebemato. Patyręs atletas po kovos buvo nuvežtas tiesiai į ligoninę.

Kitose turnyro kovose pergales iškovojo Jairzinho Rozenstruikas, Danielis Pineda, Merabas Dvalishvili, Marlonas Vera ir Vincas Pichelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)