Spalio 17 d. kol kas neskelbiamoje vietoje 26-erių lietuvis surems pirštines su dvejais metais jaunesniu australu Jimmy Crute'u.

Pastarasis narve nesirodė nuo praėjusio vasario, nors jo vadybininkai bandė susitarti net dėl trijų dvikovų. Tačiau kiekvienu atveju potencialūs oponentai atsisakė kautis su 188 cm ūgio ir 93 kg svorio braziliško džiudžitsu meistru.

J. Crute'o kovų statistika panaši kaip ir M. Bukausko, vis dėlto jis jau galynėjosi su kur kas pajėgesniais priešininkais.

11 pergalių iškovojęs australas vienintelę nesėkmę praėjusį rugsėjį patyrė prieš latvių kilmės Kanados kovotoją Mishą Cirkunovą, kuris UFC reitinge užima 10-ą vietą.

2018-ųjų pabaigoje J. Crute'as skausmingu veiksmu palaužė 15-ą poziciją reitinge užimantį škotą Paulą Craigą, o paskutinę savo kovą tokiu pačiu būdu laimėjo prieš lenką Michalą Oleksiejczuką.

„Būtų kvaila nuvertinti Modestą. Bet aš žinau, kad jis dar nesusidūrė su tokiais varžovais, kokie buvo tekę man. Pirmą kartą gyvenime turėsiu patirties pranašumą. Man tai suteikia daug pasitikėjimo savo jėgomis, kaip ir faktas, kad esu universalesnis kovotojas“, – komentavo J. Crute'as.

Savo ruožtu, M. Bukauskas debiutinėje UFC akistatoje pirmo raundo pabaigoje smūgiais alkūne pralaužė kito naujoko Andreaso Michailidžio gynybą. Graikui buvo užfiksuotas techninis nokautas.

Klaipėdoje gimęs, bet Jungtinėje Karalystėje užaugęs kikbokso specialistas profesionaliame narve kovėsi 13 sykių ir šventė 11 pergalių.


Laida „Sportinė forma“ apie Modestą Bukauską



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)