Vidutinio svorio kategorijos žvaigždžių dvikovoje prireikė visų penkių raundų. Po jų teisėjai vieningai (48:47, 48:47, 48:47) paskelbė R. Whittakerio pergalę.

Nors sėkmingiau kovą pradėjo britas D. Tillas, tačiau iš Naujosios Zelandijos kilęs jo varžovas vėliau perėmė iniciatyvą, o lemiamame raunde dukart vertė varžovą ant grindų ir iškovojo pergalę.

Visos kovos metu atletai keitėsi galingais smūgiais ir vienas kitą stipriai sužalojo: R. Whittakeriui buvo prakirsta ausis, o D. Tillui buvo stipriai sužeista akis.

R. Whittakeris laimėjo 9 iš 10 paskutinių savo kovų, o pralaimėjimą patyrė tik pernai, kai prarado pasaulio čempiono titulą kovoje su Israeliu Adesanya.

D. Tillui tai buvo jau 3-asis pralaimėjimas per pastarąsias 4 kovas. Iki šių 3 pralaimėjimų britas buvo nepralaimėjęs nė karto karjeroje.

Kitose „UFC on ESPN 14“ kovose pergales iškovojo Mauricio Rua, Fabricio Werdumas, Carla Esparza, Paulas Craigas, Khamzatas Chimajevas, Alexas Oliveira, Francisco Trinaldo, Jesse Ronsonas ir Nathanielis Woodas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)