54-erių metų boksininkas ketvirtadienio vakarą socialiniuose tinkluose pranešė, kad į bokso ringą vėl lips rugsėjo 12 dieną Los Andžele.

15 metų profesionaliai nekovojęs M. Tysonas aštuonių raundų parodomojoje kovoje surems pirštines su savo tautiečiu 51-erių Roy'u Jonesu, kuris yra buvęs keturių svorio kategorijų čempionas. Tiesa, amerikietis taip pat nekovojo jau porą metų.

Nuo 1985 iki 2005 metų profesionaliai boksavęsis M. Tysonas per karjerą iškovojo 50 pergalių (44 nokautais) ir patyrė 6 pralaimėjimus.

Pastaruoju metu aktyviai besitreniruojantis Mike'as tikisi per labdaringas kovas surinkti pinigų benamiams ir narkomanams.

„Noriu pasiruošti, kad galėčiau surengti kelias parodomąsias kovas ir pinigus skirti labdarai, padedančiai benamiams bei narkomanams. Tokiems kaip aš. Tai bus tiesiog stulbinama“, – sakė M. Tysonas.

R. Joneso sąskaitoje – 66 pergalės ir 9 pralaimėjimai. Jis yra laimėjęs pasaulio vidutinio, supervidutinio, pussunkio ir sunkiasvorio kategorijų titulus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)