Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) surengtoje konferencijoje S. Ritteris kartu su „LTeam“ komandos nariais pristatė dizainerės Oksanos Ragauskienės sukurtas „4F“ olimpines aprangas. Viliniuje esančiame japoniškame sode vykusiame pristatyme vyravo rytietiška dvasia ir pozityvios nuotaikos.

Kalbėdamas apie psichologinę būseną ir nukeltas Tokijo olimpines žaidynes irkluotojas teigė, kad išlieka optimistiškas ir į ateitį žvelgia pozityviai.

„Tikrai labai optimistiškai laukiame kitos vasaros, – kalbėjo S. Ritteris. – Tikiuosi, kad Tokijo olimpiada kitais metais įvyks ir bus galimybė atstovauti Lietuvai“.

Sportininkas taip pat pasidžiaugė naująja aprangos kolekcija ir galimybe ją vilkėti.

„Visų pirma, vilkėti šią aprangą yra didžiulė garbė ir atsakomybė. Aprangos yra tikrai patogios, malonios ir laisvos“, – vertino jis.

Paklaustas apie varžybas, S. Ritteris prisipažino jaučiantis jų trūkumą, tačiau teigė radęs būdų, kaip jas pakeisti: „Varžybų šiuo metu tikrai trūksta. Tenka ieškoti būdų, kaip šią problemą išspręsti. Teko savo jėgas išbandyti ir kitose sporto šakose, pavyzdžiui, triatlone“.

Jis teigė, kad dalyvavimas vietinėse varžybose yra puikus būdas „paspausti“ save.

„Vietiniame fronte dalyvauju, kad galėčiau prisiminti varžybų jaudulį, – sakė olimpietis. – Dalyvaudamas rungtynėse nesistengiu konkuruoti su kitais, o labiau noriu „paspausti“ save, prisiminti, ką reiškią dalyvauti sportinėse varžybose. Įspūdžiai yra tikrai patys geriausi ir džiaugiuosi galimybe išbandyti jėgas kitose sporto šakose“.

Primename, kad į Tokijo olimpines žaidynes, kurios vyks kitų metų liepą, kelialapius yra iškovojusios Lietuvos vyrų bei moterų porinės dvivietės įgulos bei vyrų vienvietė.

Dėl pasaulinės sveikatos krizės Tokijo olimpinės žaidynės buvo perkeltos į 2021 metus. Jų atidarymo ceremonija vyks lygiai po vienerių metų – liepos 23-iąją Tokijo olimpiniame stadione.

Šiuo metu teisę varžytis Tokijo olimpinėse žaidynėse yra iškovoję 23 LTeam komandos nariai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)