Su šeštą poziciją praėjusio sezono „National League“ pirmenybėse užėmusia ekipa Šveicarijoje legionieriumi nelaikomas kretingiškis pasirašė dviejų metų sutartį.

Vis dėlto, dėl vietos pagrindinėje komandoje E. Krakauskui dar teks pakovoti – rugpjūtį jis vyks į treniruočių stovyklą, kurioje dalyvaus beveik 40 žaidėjų, bandysiančių įrodyti savo vertę „Lausanne“ atstovams.

Tiems ledo ritulininkams, kuriems stovyklos metu nepavyks įtikinti komandos trenerių, jog jie yra pasiruošę aukščiausiai lygai, bus suteikta galimybė atstovauti antroje Šveicarijos lygoje rungtyniaujančioje „Ticino Rockets“ ekipoje arba kitame šios lygos klube.

Tai jau ne pirmas kartas kai lietuvis buvo arti „National League“ pirmenybių ekipos pagrindinės sudėties: 23-ejų metų puolėjas 2012-2018 metais priklausė šios lygos „Biel-Bienne“ klubui, tačiau aukščiausioje Šveicarijos lygoje ant ledo pasirodė tik kartą. Daugiausiai laiko jis praleido jaunimo lygose bei metus buvo išnuomotas į žemesnio diviziono („Swiss League“) „Ajoie“ klubą.

Pastaruosius du sezonus E. Krakauskas gynė „EHC Kloten“ klubo garbę, kuriame antroje Šveicarijos lygoje iš viso sužaidė 93 susitikimus, per kuriuos jis surinko 21 rezultatyvumo balą (10 įvarčių ir 11 rezultatyvių perdavimų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)