Mūšis vyks Jaso saloje (Jungtiniai Arabų Emyratai). Šią intriguojančią kovą tiesiogiai rodys „TV3 Sport“ kanalas ir vaizdo transliacijų internetu platforma „Go3“.

Transliacijos pradžia – ankstų sekmadienio rytą, liepos 19-ąją, 4.00 val. Iš pradžių bus parodytos kelios įžanginės kovos.

Tai bus D. Figueiredo ir J. Benavidezo revanšas. Šiemet vasario pabaigoje jie akis į akį susitiko JAV. Tada brazilas šventė pergalę techniniu nokautu antrajame raunde. Tiesa, pasaulio čempiono vardo jis nepelnė, nes per daug svėrė.

UFC varžybose lengviausiojo svorio kategorijoje oficialiai gali dalyvauti sportininkai, kurie sveria iki 56,7 kg. D. Figueiredo pastaruoju metu irgi dėl to turėjo problemų – kurį laiką svėrė net 11 kg daugiau nei leistina.

Tai buvo dar ne visos Brazilijos atleto bėdos. Revanšo likimas buvo pakibęs ant plauko, kai jam neseniai buvo diagnozuotas COVID-19 virusas. Pakartotinis testas buvo neigiamas, D. Figueiredo buvo priverstas izoliuotis dviem paroms. Jis nusiteikęs žengti į narvą.

32 metų 165 cm ūgio brazilas, lengviausiojo svorio reitinge užimantis pirmąją vietą, UFC varžybose iškovojo 18 pergalių ir patyrė tik vieną pralaimėjimą.

Beje, D. Figueiredo, prieš tapdamas MMA (Mišrių kovos menų) kovotoju dirbo mūrininku ir kirpėju.

35 metų 163 cm meksikiečių kilmės JAV sportininkas J. Benavidezas, UFC reitinge esantis antrojoje pozicijoje, laimėjo 28 kovas iš 34. Jis dėl pasaulio čempiono vardo kausis trečią kartą. Prieš tai abu sykius nusileido varžovams.

MMA gerbėjai šią savaitę galės mėgautis dar viena įdomia kova. Ketvirtadienį, liepos 16 dieną, 5.00 val., per „TV3 Sport“ ir „Go3“ iš „Kovų salos“ bus galima stebėti amerikiečių Calvino Kattaro ir Dano Ige'o akistatą. Tai bus puslengvio svorio (iki 65,8 kg) kova.

32 metų 180 cm ūgio C. Kattaro sąskaitoje – 21 pergalė ir 6 nesėkmės. Jis UFC reitinge yra 6-tas.

28 metų 170 cm D. Ige'as, puslengvio svorio reitinge užimantis 10-ąją vietą, šventė 14 pergalių iš 16 galimų.

Prieš JAV atletų grumtynes bus transliuojama keletas įžanginių kovų, tarp kurių ir Modesto Bukausko debiutas UFC aštuonkampyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)