Sportininkė atrankoje pasiekė tik septintą rezultatą, bet ketvirtfinalyje 6:4 sugebėjo eliminuoti antrą vietą kvalifikacijoje užėmusį komandos draugą Dominyką Jančiuką. Pusfinalyje P. Ramanauskaitė po atkaklios kovos 5:6 pralaimėjo Justui Antanaičiui (VMSC-LSK), o mažajame finale ji 6:4 pranoko gerokai labiau patyrusį Ramūną Kašėtą (KSA).

„Savo rezultatu esu tikrai patenkinta, ypač dėl to, kad teko šaudyti vyrų grupėje, o tai yra gana nemažas iššūkis. Varžytis su vyrais visada yra smagu, dažniausiai dėl to, kad tokios varžybos reikalauja daugiau pastangų ir geresnių rezultatų. Toks turbūt ir būtų didžiausias skirtumas tarp vyrų ir moterų grupių“, – įspūdžiais dalinosi P. Ramanauskaitė.

Alytaus SRC šaudymo iš lanko pirmenybės / FOTO: "Žaliasis lankas"

Olimpinių lankų grupėje triumfavo minėtas J. Antanaitis, kuris finale 6:4 nugalėjo Vladą Šigauską (KSA).

Jaunių grupėje nugalėjo Ema Nickutė („ASRC-Žaliasis lankas“), o komandinėse varžybose nugalėtojų laurai atiteko Daliaus Mačerniaus, D. Jančiuko ir P. Ramanauskaitės trio. Ši komanda finale po dar vienos dramos 5:4 pranoko Giedriaus Kavaliausko, R. Kašėtos ir V. Šigausko komandą.

Skriemulinių lankų varžybose nugalėjo Žydrūnas Karpavičius (KSA). Jis finale 126:125 įveikė Justiną Kostecką (ULK). Mažajame finale Gražvydas Gudžiūnas po papildomo šūvio 114:113 palaužė Tomą Liekį (LSK). Komandinėse varžybose triumfavo komanda, kurią sudarė Jolita Antanaitytė-Garškienė, Tomas Liekis ir Vladas Šakauskas.

Paprastųjų lankų varžybose pirmąją vietą užėmė Nedas Mockevičius („Žaliasis lankas“), antrąją – Algimantas Vileikis („Žaliasis lankas“), trečiąją – Vladimiras Mosinas (LSK). Tarp jaunių nugalėjo Viktorija Seiliūtė („ASRC-Žaliasis lankas“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)