Lietuvių kilmės kovotoja atlaikė daugybę stiprių smūgių bei įspūdingoje kovoje pasiekė revanšą prieš UFC reitingo lyderę Jessicą Andrade.

Kraują liejusi 28-erių R. Namajunas savo taip pat 28-erių varžovę iš Brazilijos įveikė teisėjų sprendimu. Tiesa, jų nuomonė po trijų raundų kovos išsiskyrė.


Du teisėjai pergalę skyrė R. Namajunas, o vienas – J. Andradei. Lietuvių kilmės kovotoja triumfavo 29:28, 29:28, 28:29.

Pirmus du raundus R. Namajunas itin tiksliai atakavo varžovės galvos sritį, o pati nuo tokių smūgių apsigynė ir praleido tik stipresnius smūgius į korpusą bei kojas.


Trečiajame raunde J. Andrade pradėjo gerokai sėkmingiau atakuoti varžovės veidą bei stipriais smūgiais praliejo jos kraują. Be to, brazilė atliko sėkmingą parvertimą, tačiau išplėšti pergalės tai nepadėjo.

Kovos metu buvo stipriai sužeista R. Namajunas akis, todėl iškart po pergalės ji buvo išgabenta į ligoninę.


Šios kovotojos pirmą kartą susikovė praėjusių metų gegužę Brazilijoje, tuomet vietinių numylėtinė šventė pergalę nokautu.

R. Namajunas per savo karjerą yra pasiekusi 9 pergales ir patyrusi 4 pralaimėjimus. J. Andrade sąskaitoje – 20 pergalių ir 8 nesėkmės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)