Įspūdingoje ir didelės kovotojų ištvermės pareikalavusioje kovoje Dustinas Poirier vieningu teisėjų sprendimu 48:47, 48:47, 48:46 nugalėjo Daną Hookerį.

Kovotojai buvo arti rekordo. Jie kartu sudėjus atliko 308 akcentuotus smūgius, o tai yra trečias geriausias rezultatas UFC lengvo svorio kategorijos istorijoje.


Iki šiol trečiasis rezultatas priklausė to paties D. Poirier kovai su dabartiniu laikinuoju čempionu Justino Gaethje.

Rekordas taip pat priklauso D. Poirier ir jo kovai su Maxu Holloway, kurioje buvo užfiksuoti 359 akcentuoti smūgiai.

Galingais smūgiais dešine ranka varžovą baudęs 31-erių D. Poirier per karjerą yra pasiekęs 26 pergales, patyręs 6 pralaimėjimus ir 1 kovą baigęs be nugalėtojo.

Traumą išsigydęs D. Poirier su trenksmu į ringą grįžo po 9 mėnesių pertraukos. Rugsėjį amerikietis pralaimėjo Chabibui Nurmagomedovui, kuris dabar nepatingėjo buvusio varžovo pasveikinti „Twitter“ tinkle.

20 pergalių turinčiam D. Hookeriui tai buvo 9-asis pralaimėjimas. Smūgiais į kojas varžovo nepalaužęs Naujosios Zelandijos kovotojas iki šiol buvo laimėjęs tris kartus iš eilės.

Kitose turnyro kovose pergales šventė Maurice‘as Greene‘as, Mike‘as Perry, Takashi Sato, Brendanas Allenas, Julianas Erosa, Khama Worthy, Tanneris Boseris, Kay Hansenas ir Youssefas Zalalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)