Kovoje prireikė penkių raundų, o jiems pasibaigus teisėjai pergalę amerikiečiui skyrė vieningu sprendimu 49:46, 48:47, 49:46.

C. Blaydesas savo varžovą griovė net 14 kartų, o tai yra naujas UFC parvertimų rekordas sunkiasvorių kategorijoje.

Pirmąjį parvertimą 29-erių atletas atliko dar pirmosiomis kovos sekundėmis, o vėliau jis visiškai kontroliavo kovą ir rusui vilčių nepaliko.

C. Blaydesas per 17 karjeros kovų yra pasiekęs 14 pergalių – jis pralaimėjo tik Franciui Ngannou, o kovą su Adamu Milsteadu baigė nepaaiškėjus nugalėtojui.

A. Volkovas patyrė antrąjį pralaimėjimą iš eilės. 31-erių rusas per karjerą pasiekė 31 pergalę ir patyrė 8 pralaimėjimus.

Kitose turnyro kovose pergales iškovojo Joshas Emmettas, Boby Greenas, Jimas Milleris, Raquel Pennington, Tecia Torres, Justinas Jaynesas, Gillianas Robertsonas, Marcas-Andre Barriaultas, Austinas Hubbardas ir Lauren Murphy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)