Iki šiol tik Klaipėdos „Dragūno“ ir Lietuvos rinktinės marškinėliais vilkėjęs kairysis pusiau kraštas keliasi į Navos „Nava“ ekipą. Praėjusį sezoną Lietuvos rankinio lygoje aukštaūgis vidutiniškai rinko 3,4 įvarčio per rungtynes.

Bendraudamas su savo naujosios ekipos atstovais L. Simėnas teigė su dideliu nekantrumu laukiantis naujojo sezono starto.

„Tai man bus visiškai nauja patirtis. Atėjo laikas pakeisti miestą, klubą ir išbandyti save užsienyje. Svarbu, kad adaptacija klube būtų kuo greitesnė ir tikiu, jog tuomet su „Nava“ ekipa pasieksime daug svarbių pergalių“, – teigė lietuvis.

L. Simėnas atkreipė dėmesį ir į tai, kad naujoji jo komanda turi tvirtą sirgalių užnugarį.

„Šiek tiek stebina, kad tokiame mažame miestelyje yra tokio lygio klubas, kuris žaidžia aukščiausioje Ispanijos lygoje. Domėjausi klubo sirgaliais ir mačiau, jog jie užpildo tribūnas pilnai. Su nekantrumu laukiu, kada galėsiu jiems pasirodyti“, – pasakojo rankininkas.

Sustabdytame Ispanijos čempionate „Nava“ tarp 16 komandų rikiavosi 9-oje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)