Aiškindamiesi dėl teigiamo dopingo testo kai kurie atletai būna neįtikėtinai kūrybingi. Boksininkė V. Fuchs taip pat rado būdą, kaip pateisinti jos organizme atsiradusias draudžiamas medžiagas.

Amerikietė į dopingo kontrolierių rankas įkliuvo šių metų vasario mėnesį. Boksininkė įsitikinusi, kad net dvi draudžiamos medžiagos į jos organizmą pateko sekso su draugu metu.

Tokios išvados priėjo ir JAV Antidopingo agentūra, išteisinusi 32 metų atletę šioje dopingo byloje.

Teigiama, kad V. Fuchs draugas vartojo produktus, kuriuose ir buvo tos draudžiamos medžiagos.

„Tai man buvo didelė pamoka ir dabar, kai viskas jau praėjo, visą dėmesį sutelksiu pasiruošimui Tokijo olimpinėms žaidynėms“, – socialiniame tinkle rašė boksininkė.

Olimpiadoje boksininkė rengiasi atstovauti JAV lengvojo svorio kategorijoje.

Tai jau ne pirmas toks atvejis, kad sportininkai pasitelkia lytinius santykius, kad paaiškintų, kaip jų organizme atsirado dopingas.

Daugkartinė kanojų sprinto pasaulio čempionė Laurence Vincent-Lapointe šių metų pradžioje išteisinta dopingo byloje ir galės varžytis dėl 2020 metų Tokijo olimpiados aukso.

Tarptautinę kanojų irklavimo federaciją visiškai įtikino 27 metų kanadietės versija, kad draudžiama medžiaga ligandrolis į jos organizmą pateko per lytinius santykius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)