Kol kas neskelbiama, kada M. Bukauskas taps pirmuoju Lietuvos kovotoju UFC aštuonkampyje ir kas bus jo varžovas.

Klaipėdoje gimęs, bet Jungtinėje Karalystėje ir JAV augęs sportininkas su UFC rankomis dėl keturių kovų sukirto dar praėjusį sausį, tačiau planus patirti pirmąjį krikštą gegužę sužlugdė koronaviruso pandemija.

Profesionaliame mišrių kovos menų ringe kikboksininkas debiutavo 21-erių ir iki šiol pasiekė 10 pergalių bei patyrė 2 nesėkmes. Pakeliui į UFC jis laimėjo šešiskart iš eilės.

Veikiausiai pussunkio svorio kategorijos atstovo debiutas įvyks liepą Jungtiniams Arabų Emyratams priklausančioje Jaso saloje.

Pirmuosius turnyrus praėjusį mėnesį po priverstinės pertraukos grįžusi UFC Floridoje ir Las Vegase rengė be žiūrovų. Abu Dabio pašonėje esančioje pramogų saloje organizacijos prezidentas Dana White'as galės pakviesti ir publiką.

Liepos 11-25 dienomis 25 kvadratinių kilometrų ploto saloje turėtų įvykti keturi UFC turnyrai.

Kovotojai kartu su treneriais ir pagalbiniu personalu bus izoliuoti nuo kontaktų su išoriniu pasauliu, o visas UFC turnė į Jaso salą pakrikštytas „aštuonkampiu smėlyje“.

Abu Dabyje į narvą sugrįš ir lietuvių kilmės amerikietė Rose Namajunas. Liepos 11 d. ji sieks revanšo prieš brazilę Jessicą Andrade.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)