C. McGregoras baigti karjerą nusprendė jau trečią kartą – anksčiau jis apie pasitraukimą buvo skelbęs 2016 bei 2019 metais. Vis dėlto abu kartus kovotojas sugrįžo į narvą.

31-erių atletas šių metų sausį sutriuškino Donaldą „Kaubojų“ Cerrone‘ą bei neslėpė noro siekti revanšo prieš Chabibą Nurmagomedovą, tačiau ruso dėmesys dabar yra sutelktas į Justiną Gaethje.

Praėjusį mėnesį Tony Fergusoną nugalėjęs bei laikinuoju pasaulio čempionu tapęs amerikietis, kaip ir būrys kitų kovotojų, nepraleido progos pakomentuoti C. McGregoro pareiškimą apie karjeros pabaigą.

Anot J. Gaethje, tokį pareiškimą ko gero nulėmė padaugintas alkoholio kiekis.

„Šią naktį Conoras veikiausiai daug išgėrė. Tas vyrukas mėgsta užsidaryti namie ir gerti be sustojimo. Na ir gerai. Šaunu, jog vyresnieji vis dar slapstosi savo namuose“, – sakė J. Gaethje.

C. McGregoro pareiškimu nepatikėjo ir komentatorius Joe Roganas. Anot jo, airiui ko gero tiesiog labai trūksta dėmesio.

„Tikrai netikiu. Conoras tiesiog nori, kad apie jį kalbėtume, jam trūksta dėmesio. Paskelbti tokį dalyką vykstant turnyrui yra puikus triukas“, – sakė J. Roganas.

Tiesa, UFC prezidentas Dana White‘as mano, jog C. McGregoras gali daugiau ir nebesikauti. Milijonierius pabrėžė, jog airis turi pakankamai pinigų šaltinių. Vienas iš jų – viskio verslas.

„Conoras traukiasi iš kovų, tačiau dirbti jis nesustos. Kovoti jis neprivalo. Jis turi verslą ir kitų pajamų šaltinių, todėl kovoti siekiant uždirbti pinigų jam nėra reikalinga“, – teigė D. White‘as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)