C. McGregoras žinutę išplatino pasibaigus „UFC 250“ turnyrui bei taip nugvelbė dėmesį iš 11-ąją pergalę paeiliui pasiekusios dviejų kategorijų čempionės Amandos Nunes.

„Sveiki, bičiuliai. Nusprendžiau pasitraukti ir daugiau nebekovoti, ačiū visiems už nuostabius prisiminimus. Tai buvo puiki kelionė“, – rašė airis, kartu pasidalinęs ir nuotrauka su savo mama.

Apie karjeros pabaigą 31-erių atletas paskelbė jau trečią kartą. Prieš tai jis pasitraukti buvo nusprendęs 2016 metais, o taip pat – praėjusių metų kovą. Abu kartus airis sugrįžo.


Šių metų sausį C. McGregoras per 40 sekundžių sutriuškino Donaldą „Kaubojų“ Cerrone‘ą bei teigė, jog 2020-aisiais nori kovoti dar tris kartus, tačiau tokius planus sujaukė koronaviruso pandemija.

C. McGregoras neslėpė noro siekti revanšo prieš Chabibą Nurmagomedovą, tačiau ruso dėmesys dabar yra sutelktas į Justiną Gaethje, kuris įveikė Tony Fergusoną bei tapo laikinuoju pasaulio čempionu.

Per savo karjerą C. McGregoras pasiekė 22 pergales ir patyrė 4 pralaimėjimus – prieš Artiomą Sitenkovą, Josephą Duffy, Nate‘ą Diazą ir Ch. Nurmagomedovą.

Neseniai apie norą palikti UFC dėl per mažų atlyginimų prabilo ir dar dvi žvaigždės Jorge Masvidalis bei Jonas Jonesas. Tiesa, gerbėjai neabejoja, jog tiek jie, tiek airis, kovoti į narvą dar tikrai sugrįš.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)