Suvažiavime nedalyvavo keturi balsavimo teisę turėję LDSF nariai.

D. Levickis yra vienos pagrindinių dviračių komandos „Klaipėda“ rėmėjų UAB „Voltas“ direktorius. Jis daug prisidėjo prie pastarųjų Lietuvos dviračių plento čempionatų organizavimo.

Naujasis LDSF vadovas D. Levickis žada, kad jo vadovaujama organizacija bus skaidri ir atvira bei stengsis didinti masiškumą. „Pirmosios emocijos – didžiulė atsakomybė, džiaugsmo nėra daug, laukia daug sunkių darbų. Bendruomenė taip nusprendė, tad stengsimės patenkinti lūkesčius. Federacijos reputacija nukritusi, stengsimės būti skaidrūs, švarūs, atviri.

Labai stengsimės didinti masiškumą, kaip savo kalboje ir minėjau, masiškumas, pradedant nuo pačių mažiausių, kažkada gali atnešti geriausių rezultatų olimpinėse žaidynėse ir kitose varžybose“, – sakė D. Levickis. Jis pridūrė, kad nebuvo užtikrintas pergale, nes M. Rudys buvo labai stiprus kandidatas ir jo suburta komanda buvo pakankamai stipri.

LDSF pirmojo viceprezidento pareigos patikėtos vienam geriausių Lietuvos dviratininkų Ramūnui Navardauskui, o viceprezidentais tapo Vida Dolgovienė ir Deividas Vileniškis. Organizacijos generalinės sekretorės-direktorės pareigas eis Gabija Valentinavičiūtė.

LDSF Vykdomojo komiteto nariais tapo Dmitrij Leopold, Vytautas Kaupas, Donatas Armonas ir Žavinta Titenytė. Komitete bus ir Trenerių tarybos pirmininkas Gintautas Volungevičius bei Teisėjų sąjungos pirmininkas Antanas Taučius.

D. Levickis deleguotas ir į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) Generalinę asamblėją.

Nuo vasario LDSF prezidento pareigas laikinai ėjo Elijus Čivilis, o prieš tai organizacijai vadovavo Romualdas Bakutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)