Prezidentui talkins naujai išrinkta Lietuvos golfo federacijos valdyba, kurią sudarys Gediminas Mamkus, Gediminas Mackelis, Arūnas Starkus, Arūnas Kuraitis, Donatas Puodžiukynas bei Edmundas Antanaitis.

Visuotiniame susirinkime taip pat pakeisti ir federacijos įstatai.

„Pirmasis ir svarbiausias uždavinys – patvirtinti ir pradėti įgyvendinti naująją Lietuvos golfo strategiją. Sportuojančių ir besidominčių šia puikia sporto šaka asmenų skaičiaus didinimas taip pat yra svarbi dalis, kuri gali būti pasiekta apjungiant kelis kertinius uždavinius: golfo priartinimą prie žmonių, t.y. daugiau galimybių išbandyti ir sportuoti golfą miestuose, parkuose ir kitose patogiose viešose vietose, taip pat plečiant jau vykdomus projektus mokyklose visoje Lietuvoje.

O taip pat svarbu nepamiršti ir mūsų jaunųjų talentų bei olimpinių vilčių – kartu su sportininkais sieksime sudaryti jiems pačias palankiausias sąlygas siekiant patekti į Paryžiaus olimpines žaidynes“, – teigė Č. Okinčicas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)