Lietuvos antidopingo agentūra penktadienį pranešė, jog vienas LSAF vadovų diskvalifikuojamas trejiems metams dėl „bendrininkavimo pažeidžiant antidopingo taisykles“.

Praėjusį mėnesį diskvalifikuoti buvo Lietuvos rinktinės atstovai Žygimantas Stanulis ir Irmantas Kačinskas. Dvejų metų bausmes abu sunkiaatlečiai užsitraukė dėl draudžiamo metodo – intraveninės infuzijos – naudojimo be dopingo kontrolierių žinios.

Be to, galutinio sprendimo laukia nuo praėjusio sausio suspenduoti sunkiosios atletikos treneriai Bronislavas Vyšniauskas bei jo sūnus Ramūnas.

B. Vyšniauskas buvo ilgametis LSAF prezidentas, tačiau šiemet turėjo palikti pareigas dėl kriminalinės bylos, kurioje buvo pripažintas kaltu dėl draudžiamų medžiagų laikymo.

Laikinuoju federacijos prezidentu tuomet tapo Vytautas Čepas, o vietoje V. Stašinsko generalinio sekretoriaus postą laikinai užims Vincas Šlevinskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)