57-erių amerikietis po įspūdingais vaizdais iš treniruočių brūkštelėjo: „Jaučiuosi stiprenis ir stipresnis su kiekviena prabėgusia diena. Su nekantrumu laukiu savo sugrįžimo į ringą šiais metais“.

E. Holyfieldas šlifuoja ne tik specifinius bokso judesius ir smūgius, bet ir savo sportinę formą – tam pasitelkdamas ir sunkias grandines, ir šokdynes, ir svorius.

Evanderis apie savo ketinimus prisiminti geriausius laikus pranešė praėjus kelioms dienoms po to, kai savo greitį ir smūgio jėgą pademonstravo ketveriais metais jaunesnis Mike'as Tysonas.

Vėliau Geležinis Mike'as atskleidė, kad ruošiasi dalyvauti parodomajame bokso turnyre, o labdaringa kova galėtų būti trijų ar keturių raundų. Dabar vis garsiau kalbama apie tai, kad M. Tysonas susikaus būtent su E. Holyfieldu.

Jų dvikovos paskutiniame praėjusio amžiaus dešimtmetyje visiems laikams tapo profesionalaus bokso klasika.

1996-aisiais E. Holyfieldas 11-ame raunde nokautavo M. Tysoną ir atėmė iš jo WBA čempiono diržą. Dar dažniau minima revanšinė akistata, vykusi po metų. Kovai įsibėgėjus klinčo metu M. Tysonas nukando dalį varžovo ausies. Kuomet jis krimstelėjo ir kitą ausį, dvikova buvo nutraukta, nugalėtoju vėl pripažįstant E. Holyfieldą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)