Mergina su „Bluewater Hawks“ ledo ritulio komanda žaidė Ontarijo provincijos moterų ledo ritulio lygoje.

Į vartus stojusi gražuolė norėjo paneigti nusistovėjusį stereotipą, kad vartininkais gali būti tik bedančiai ir beveidžiai milžinai.

Į sportą susikoncentravusi mergina laisvalaikiu dalyvavo bikinio fotosesijose, tačiau tai laikė tik savo hobiu.

Netrukus paaiškėjo, kad iš hobio galima visai gerai uždirbti ir gražuolė prieš metus paskelbė, kad baigia karjerą ledo ritulyje.

„Mielas ledo rituly, laikas atsisveikinti. Laikas užversti šį puslapį mano gyvenime ir eiti prie kito skyriaus. Pirmą kartą tu nebūsi mano mano pasirinkimas numeris vienas. Noriu padėkoti už visą tą laiką, kurį buvome kartu, – tuomet rašė ji.

Modelio karjera M. Demaiter atnešė daug daugiau šlovės nei pastangos ant ledo. Jos „Instagram“ paskyroje sekėjų skaičius išaugo iki 235 tūkst.

Buvusi sportininkė, anksčiau vadinta „karščiausia ledo ritulio vartininke pasaulyje“, dažnai socialinėje erdvėje dalijasi nuotraukomis, kur vilki bikinį ir sulaukia daugybės gerbėjų pagyrų.

Šviesiaplaukė mergina jau sulaukė įvairių kompanijų dėmesio ir sudarė sutartis su žinomais kosmetikos ir odos priežiūros gamintojais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)