Rusijos žiniasklaida praneša, jog treneris atvyko į Krymą iš Sankt Peterburgo ir su drauge į nedidelę parduotuvę užsuko ketvirtadienio popietę.

Kryme dėl koronaviruso pandemijos galioja reikalavimas žmonėms dėvėti medicinines kaukes viešose vietose, tačiau atvykėliai parduotuvėje pasirodė be jų.

Pardavėja pareiškė, jog klientų neaptarnaus bei paprašė sugrįžti su kaukėmis. Supykusi pora paliko parduotuvę, tačiau netrukus sugrįžo. Vėl be kaukių.

Įsiplieskė konfliktas.

„Jie rėkė, kad privalau juos aptarnauti ir pradėjo garsiai keiktis. Tuomet vyras į mane spjovė ir pasišalino. Aš mečiau į jį pomidorų stiklainį ir pagavusi pasakiau, jog iškviesiu policiją.

Tuomet jis pradėjo mane mušti – smūgiuoti į galvą ir mane spardyti. Buvau sutalžyta, tačiau į ligoninę nesiguliau, nes ten visas dėmesys yra skiriamas koronavirusui.

Jaučiuosi blogai. Turiu nemažai nubrozdinimų, po akimi – didelė mėlynė. Galva sukasi, skauda krūtinę, sunku kvėpuoti“, – pasakojo nukentėjusi mergina.

Pardavėjos pasakojimą patvirtino vaizdo kamerų užfiksuota medžiaga. Įvykį tiria vietos policija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (479)