57-erių amerikietis pasidalino mįslingu įrašu savo socialinio tinklo paskyroje.

„Nesėkmė tik išgrindžia kelią sugrįžimui“, – parašė E. Holyfieldas, pridėjęs ir savo nuotrauką su užrašu „sugrįžimas“.

Buvusio neginčijamo pasaulio čempiono užuomina pasirodė praėjus kelioms dienoms po to, kai savo greitį ir smūgio jėgą pademonstravo ketveriais metais jaunesnis M. Tysonas.

Vėliau jis atskleidė, jog ruošiasi dalyvauti parodomajame bokso turnyre. Detalių „geležinis Mike'as“ neatskleidė, tik paminėjo, jog kova gali būti trijų ar keturių raundų.

„Noriu įgauti sportinę formą, o tai nelengva, mano kūnas tikrai aprūdijęs, visur skauda. Dvi valandas skiriu kardiopratimams, kilnoju nedidelius svorius, tuomet pusvalandį užsiimu boksu. Noriu uždirbti pinigų labdarai, padėti benamiams, narkomanams – tokiems močkr**iams kaip aš“, – aiškino M. Tysonas.

Jo ir E. Holyfieldo dvikovos paskutiniame praėjusio amžiaus dešimtmetyje visiems laikams tapo profesionalaus bokso klasika.

1996-aisiais E. Holyfieldas 11-ame raunde nokautavo M. Tysoną ir atėmė iš jo WBA čempiono diržą.

Dar dažniau minima revanšinė akistata, vykusi po metų. Kovai įsibėgėjus klinčo metu M. Tysonas nukando dalį varžovo ausies. Kuomet jis krimstelėjo ir kitą ausį, dvikova buvo nutraukta, nugalėtoju vėl pripažįstant E. Holyfieldą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)