Pasak pasaulio sunkaus svorio čempiono pagal WBC versiją T. Fury, jo tautietis A. Joshua, taip pat pasaulio čempionas tik pagal IBF, WBA ir WBO organizacijų versijas, yra lengvesnis varžovas nei amerikietis Deontay Wilderis, kurį T. Fury vasarį septintame raunde įveikė techniniu nokautu.

„Kodėl turėčiau bijoti to, kurį nugalėjo Andy Ruizas? Juk jis paskutinę minutę pakeitė A. Joshua varžovą, svėrė 136 kg ar kiek ten ir buvo nesitreniravęs. Ir revanše A. Joshua nepademonstravo nieko gero.

A. Ruizas praėjusią vasarą netikėtai nukarūnavo A. Joshua, tačiau gruodį dar kartą su meksikiečiu į dvikovą stojęs 30-metis britas savo čempiono diržus atsiėmė. Dabar jo sąskaitoje 23 pergalės ir vienas pralaimėjimas.

„Jis apskritai nieko negali. Jis nevertas „Gypsy King“ (tokia T. Fury pravardė) net žvakės laikyti. Pasaulyje yra tik vienas nenugalėtas sunkaus svorio bokso čempionas. Aš esu tas vienintelis. Aš esu nenugalimas, neįveikiamas, nepalaužiamas čempionas“, – skėlė ditirambus sau T. Fury.

Praėjusią savaitę pradėta kalbėti, kad abu britai gali stoti į bokso titulus vienijančią dvikovą. Tačiau iki tol turi būti pašalintos tam tikros kliūtys. Pirmiausia, abu boksininkai turi sutartis su kitais varžovais ir tos dvikovos kol kas nukeltos.

A. Joshua privalo suremti pirštines su bulgaru Kubratu Pulevu, o T. Fury jau trečią kartą stos prieš amerikietį D. Wilderį.

Nepaisant visko, 31 metų T. Fury šiuo metu apie boksą negalvoja. 30 pergalių ir vienas lygiąsias savo sąskaitoje turintis britas dėl karantino kol kas lieja prakaitą individualiose treniruotėse namuose.

„Šiuo metu nesu nusiteikęs pozityviai. Nė viena dvikova šiuo metu nėra tikra. Nėra jokio bokso, jokio sporto, nieko. Niekas nevyksta. Kai kalbame apie boksą ar svajonių dvikovas, galima kalbėti ir apie praeities boksininkus, nes nieko realaus šiuo metu nėra“, – tvirtino „Gypsy King“.

Kitaip ne anksčiau, T. Fury dar negalvoja apie karjeros pabaigą: Kovosiu, kol man sueis 40 metų. Galvojau apie tai, vis tiek neturiu, ką veikti. Taigi, veikiausiai ir toliau boksuosiuosi. Nematau nė vieno, kuris galėtų man mesti iššūkį. Geriausią jau pasiunčiau į nokautą. Stipriausias varžovas buvo D. Wilderis ir visi matėme, kas su juo nutiko“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)