Vaizdo įrašai su šokiais buvo susukti į „TikTok“ platformą. Vidutiniškai kiekvienas surinko apie pusę milijono peržiūrų.


Pastarąjį mėnesį P. VanZant savo „Instagram“ paskyroje viešino nemažai asmeninio turinio. Pavyzdžiui, įkėlė ir fotografijų sesiją, kur ji su vyru treniruojasi nuogi.


Paskutinę savaitę kovotoja su savo vyru vietoj grubaus angliško keiksmažodžio pasiuntė subtilią žinutę savo kritikams: „Jūsų gyvenimas yra ne jūsų, jei jums nuolat rūpi, ką galvoja kiti“.

Tarp tų, kurie atvirai nekenčia P. Vanant yra ir jos varžovė Amanda Ribas. Abi turėjo kovoti kovo mėnesį, tačiau jau anksčiau buvo aišku, kad kova neįvyks dėl P. VanZant traumos.

A. Ribas siūlė susikauti UFC prezidento Dana White'o atskirtoje saloje, tačiau ir pastarasis turnyras buvo atšauktas po to, kai nelaimė nutiko lietuvių kilmės kovotojos Rose Namajunas šeimoje – nuo COVID-19 mirė du mylimojo šeimos nariai.

Per karjerą P. VanZant turėjo 12 kovų, kuriose iškovojo 8 pergales ir patyrė 4 pralaimėjimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)