„Chabibas ir Tony žaidė viščiukų žaidimą, ir Habibas jį pralaimėjo. Dabar tarpusavio rezultatas – 3:2 Tony naudai. Chabibas skuodė iš JAV namo, sveikinimai Tony“, – socialiniame tinkle savą įvykių versiją nupasakojo airis.

Atsako ilgai laukti nereikėjo.

„Jis yra kaip sena prostitutė, kuri tenori dėmesio. Jo laikas jau praėjo, taip jam ir pasakykite“, – interviu ESPN atsikirto Ch. Nurmagomedovas.

Primename, kad 2018-ųjų spalį skandalingoje dvikovoje atletas iš Dagestano palaužė C. McGregorą skausmingu veiksmu.

Su T. Fergusonu Ch. Nurmagomedovas turėjo galynėtis balandžio 18 d. Niujorke, bet trečiadienį pranešė atsisakantis tokių planų.

„Aš esu Chabibas, ne koronavirusas. Tony – lygiai tokioje pačioje situacijoje. Svarbiausias dalykas – ne ši kova, o faktas, kad pasaulyje miršta tūkstančiai žmonių“, – komentavo Rusijos žvaigždė, patikinusi, kad su amerikiečiu bus pasiruošęs galiausiai susiremti ateinantį rugpjūtį arba rugsėjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)