Prieš tapdamas treneriu Rogeris pats iškovojo pasaulio čempiono titulą dviejose svorio kategorijose.

Jis pradėjo dirbti su Floydu paskutinio praėjusio šimtmečio dešimtmečio pabaigoje ir padėjo sūnėnui išlikti neįveiktu visas 50 kovų.

Mirties priežastis neskelbiama.

„Mano dėdė buvo vienas svarbiausių žmonių mano gyvenime, ringe ir už jo ribų, – sakė F. Mayeatheris. – Rogeris buvo didis čempionas ir vienas geriausių trenerių profesionaliame bokse“.

„Mayweather Promotions“ socialiniame tinkle „Twitter“ taip rašo: „Mums liūdna pranešti, kad mirė Rogeris Mayweatheris. Mūsų širdys su Mayweatherių šeima, būsime su ja mintyse ir maldose. Dėkojame visiems už meilę ir palaikymą tokiu metu. Rogerio dvasia gyvens su mumis amžinai“.

Tai jau antra netektis Floydui Mayweatheriui šį mėnesį. Anksčiau skelbta, kad Josie Harris, trijų boksininko vaikų mama, buvo rasta negyva savo automobilyje Kalifornijoje kovo 11 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)