„Glory“ turnyruose 26-erių R. Mannaartas kovojo dukart ir abu kartus džiaugėsi pergale. 2018-ųjų spalį Amsterdame įveikė čeką Danielį Skvorą, gruodį Roterdame – rusą Kirilą Kornilovą.

Tiesa, abi kovos vyko sunkiasvorių kategorijoje, tad jam akistata su S. Maslobojevu bus debiutas „Glory“ turnyre kaunantis pussunkio svorio kategorijoje (iki 95 kg).

Apskritai Nyderlandų atstovo sąskaitoje – 25 pergalės (12 nokautu) bei du pralaimėjimai.

32-ejų lietuvio statistika – ne ką prastesnė: 30 pergalių (19 nokautu), 5 nesėkmės.

Penktadienį svėrimo ceremonijoje nei vienas kovotojas neturėjo bėdų: S. Maslobojevas svėrė 92,7 kg, varžovas – 94,8 kg.

Lietuvis antrą kartą „Glory“ organizacijoje turėjo pasirodyti gruodžio 7-ą dieną Šendžene (Kinija) vykusiame „Glory 73“ renginyje, bet lietuvio dvikova turnyre buvo ištrinta iš programos sąrašo.

Priežastis – gerai lietuviui pažįstamas, pernai įveiktas britas Fraseris Weightmanas negavo vizos į Kiniją. Tai sužinojęs Kuvaldos pravardę turintis lietuvis neslėpė apmaudo.

Pergalingas debiutas

S. Maslobojevas stipriausioje pasaulyje kikbokso organizacijoje „Glory“ debiutavo spalį Diuseldorfe. Tuomet „Glory 69“ turnyre Kuvalda vienbalsiu teisėjų sprendimu nugalėjo iki tol be pralaimėjimų žengusį Azerbaidžano atstovą Bahramą Rajabdzadehą.

Po tos kovos kovotojas prisipažino, kad pagal pasirašytą kontraktą yra per metus numatytos 4 kovos. „Žinia, ne visus kovotojų lūkesčius jie patenkina, bet mane patikino, kad būčiau pasirengęs, o jie jau viskuo pasirūpins“, – spalį DELFI portalui pasakojo S. Maslobojevas.

Rudenį S. Maslobojevas savo trofėjų kolekciją papildė dar vienu WAKO pasaulio kikbokso čempiono titulu – po 6 metų pertraukos triumfavo Sarajeve svorio kategorijoje iki 91 kg, finale įveikęs ukrainietį Romaną Ščerbatiuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)