Visos kovos metu dominavęs ir du kartus į nokdauną D. Wilderį pasiuntęs T. Fury triumfavo septintajame raunde, kai amerikiečio komanda išmetė į ringą baltą rankšluostį.

Susierzinęs 34-erių atletas iškart puolė prie savo trenerių ir pradėjo aiškintis, kodėl šie taip pasielgė. Patyręs sportininkas kovą norėjo baigti savo jėgomis.

„Geriausias kovotojas šiandien laimėjo. Nebuvau pasiruošęs kovoti visa jėga, mano koja buvo silpna, buvo ir kitų dalykų, bet yra kaip yra. Taip jau nutinka.

Aš tik norėjau, kad mano komanda leistų man kovoti iki galo. Aš visada tai darau, nes esu karys. Vis dėlto Fury buvo pranašesnis, todėl negaliu turėti pasiteisinimų“, – sakė D. Wilderis.

Po 42 pergalių pirmąjį karjeros pralaimėjimą patyręs amerikietis dėl sužeidimų, ypač dėl prakirstos ausies, po kovos negalėjo dalyvauti spaudos konferencijoje bei išvyko tiesiai į ligoninę.

Spaudos konferencijoje dalyvavęs naujasis WBC sunkiasvorių bokso pasaulio čempionas T. Fury tryško džiaugsmu bei teigė, jog suteiks progą D. Wilderiui revanšuotis.

„Deontay lengvai nenukrenta, buvau įpykęs, kai nenugalėjau jo per pirmus du raundus. Jei jis norės, jis galės siekti revanšo. Manau, kad jis to norės. Jei ne, žmonės nuspręs, prieš ką toliau turiu kovoti.“

Bokso gerbėjai, be jokios abejonės, labiausiai nori išvysti išsvajotą dviejų Jungtinės Karalystės milžinų T. Fury ir Anthony Joshua kovą.

30-metis A. Joshua šiuo metu yra kitų trijų pagrindinių bokso organizacijų (WBA, WBO ir IBF) čempionas, todėl įvykus jo kovai su 31-erių T. Fury visi diržai būtų sujungti.

Pats T. Fury pripažino, jog kova su tituluotu tautiečiu vis dar yra jo tikslas, tačiau pridūrė, jog dabar svarbiausia yra atšvęsti.

„Pirmiausia noriu pasimėgauti šio karo grobiu ir vakarėliu. Prieš kovą mane vadino storu ir negalinčiu smūgiuoti, bet šią naktį aš buvau žvėris“, – džiaugėsi T. Fury.

2018-aisiais po trejų metų pertraukos į boksą grįžęs T. Fury per savo karjerą lieka nepralaimėjęs – brito sąskaitoje yra 30 pergalių ir 1 lygiosios pirmojoje jo akistatoje su D. Wilderiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)