Prieš kovą kaip įprasta netrūko žodžių mūšio tarp abiejų sportininkių stovyklų, tačiau „Gipsy King“ pravardę turintis britas šįkart, atrodo, peržengė visas ribas.

Pavyzdžiui, theguardian.com T. Fury pareiškė, kad jis masturbuojasi 7 kartus per dieną ir tai padeda jam palaikyti aukštą testosterono kiekį organizme. Kitame interviu jis tvirtino užsiimąs kunilingu, kad sustiprintų savo žandikaulį.

Vėliau dar pridūrė, kad jau žinąs, kaip atšvęs savo pergalę – su kokainu. Tokie jo pareiškimai sukelia daug sąmyšio, tačiau galbūt T. Fury tik žaidžia žaidimus su žiniasklaida ir mėgina taip įsibrauti į savo varžovo galvą?

„Noriu Las Vegase surengti šou. Noriu Wilderį nokautuoti. Šįkart geriau jau eisiu pasitrankyti po miestą, nei boksuosiuosi visus randus ir nesulauksiu sprendimo. Lygiosios man reikštų pralaimėjimą. Šįkart nepriimsiu neteisingo sprendimo. Kontroliuosi dvikovą ir neleisiu niekam kitam jos nulemti“, – kalbėjo T. Fury.

Ir tęsė: „Žinau, kad vykstu į Ameriką, kur galiu ir nesulaukti teisingo sprendimo. D. Wilderis yra vienintelis sunkiasvoris Amerikos čempionas, taip ilgai išsaugantis titulą nuo Muhammado Ali laikų. Ir jie nenori jo atiduoti. Tačiau „Gipsy King“ jį nukarūnuos, išplėš širdį ir jam sumaitins“.

Brito sąskaitoje yra 29 pergalės, 0 pralaimėjimų ir vienos lygiosios. D. Wilderis iš 42 savo kovų laimėjo 41, visas nokautu ir įsirašė vienas lygiąsias. Per paskutinius 15 mėnesių abu iškovojo po dvi pergales.

Pasaulio sunkaus svorio čempiono titulas pagal WBC versiją yra vienas prestižiškiausių pasaulyje. D. Wilderis sėkmingai jį apgynė 10 kartų, įskaitant ir lygiąsias su T. Fury.

Kitų trijų organizacijų (WBA, WBO, IBF) čempiono titulai priklauso britui Anthony Joshuai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)