Lietuvos vyriausiasis treneris Mindaugas Andriuška džiaugėsi rinktinės kovingumu, bet pastebėjo, kad buvo šiek tiek daugiau techninių klaidelių.

„Reikia pasveikinti komandą, kuri atidavė daug jėgų ir parodė savo vienybę. Visi žaidėjai, kurie buvo aikštėje atidavė save. Turėjome šiandien daugiau techninių klaidelių, bet galutinis rezultatas kalba už save.

Sekmadienį vėl viskas prasideda iš naujo ir laukia sunkiausias varžovas“, – kalbėjo M.Andriuška.

Lietuvai šiame mače 8 įvarčius pelnė Aidenas Malašinskas, po 6 surinko Valdas Drabavičius ir Jonas Truchanovičius, 4 pelnė Mindaugas Dumčius, 3 – Lukas Simėnas, 2 – Benas Petreikis, po 1 – Mindaugas Tarcijonas, Mindaugas Urbonas, Gabrielius Virbauskas.

Paskutinę turnyro dieną Lietuvos rinktinės laukia lemiamas mūšis dėl kelialapio į kitą etapą. Paskutiniaisiais varžovais bus taip pat dvi pergales iškovojusi Slovakijos rinktinė.

Šeštadienį slovakai tik po itin atkaklios kovos 27:26 palaužė Farerų salų rinktinę, o pirmąją varžybų dieną 22:16 nugalėjo Liuksemburgo komandą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)