Lietuvos rankininkai jau nuo susitikimo pradžios iniciatyvą laikė savo rankose ir per pirmąją mačo pusę susikūrė apčiuopiamą pranašumą – 18:12.

Po pertraukos vyriausiasis rinktinės treneris Mindaugas Andriuška drąsiai atliko keitimus turimoje sudėtyje, o solidžiai žaidusi Lietuvos rinktinė susikūrė ir dviženklį pranašumą, kurį išlaikė iki pat susitikimo pabaigos – 36:25.

Po 5 įvarčius Lietuvos rinktinei šiame mače pelnė Valdas Drabavičius ir Aidenas Malašinskas, po 4 pridėjo Gerdas Babarskas, Mindaugas Tarcijonas, Jonas Truchaovičius, po 3 – Mindaugas Dumčius ir Skirmantas Plėta, po 2 – Lukas Simėnas, Gytis Šmantauskas ir Gabrielius Virbauskas, kartą pasižymėjo Benas Butkus ir Mindaugas Urbonas.

Kitas pasaulio čempionato rungtynes Lietuvos rinktinė žais jau šeštadienį su Liuksemburgo rankininkais, o sekmadienį mūsų rinktinės varžovais bus Slovakijos rinktinė. Į kitą pasaulio čempionato atrankos etapą pateks tik grupės nugalėtoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)