Paskutinį kartą R. Namajunas UFC kovoje dalyvavo dar gegužės mėnesį. Tuomet Rio de Žaneire lietuvių kilmės sportininkę nokautu įveikė ir čempionės titulą iš jos paveržė J. Andrade.

Nors po tos nesėkmingos kovos Rose buvo užsiminusi apie tai, kad galvoja baigti savo profesionalios sportininkės karjerą, vėliau nuomonę ji pakeitė.

Anot ESPN pranešimo, kurį vėliau patvirtino ir MMA Junkie, kova tarp 27-erių R. Namajunas ir 28-erių J. Andrade įvyks Bruklino „Barclays Center“ arenoje.

Tai bus viena iš turnyro „UFC 249“ kovų. Tame pačiame turnyre į ringą žengti turėtų ir UFC garsenybė Chabibas Nurmagomedovas. Rusijos atstovas susirems su amerikiečiu Tony Fergusonu.

Brazilei J. Andradei tai bus pirmoji dvikova nuo rugpjūčio 31-osios, kai ji žaibiškai prarado čempionės titulą Šenženyje vos per 42 sek. pralaimėdama kinei Zhang Weili.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)