Per dešimtmetį F. Mayweatheris uždirbo 915 mln. JAV dolerių. JAV bokso žvaigždė buvo itin aktyvi minėto dešimtmečio pradžioje – kovojo su Shane'u Mosley, Migueliu Cotto, Canelo Alvarezu, Marcosu Maidana ir Manny Pacquiao.

Vėliau kiek pristabdė ir baigė karjerą po pergalės prieš Andre Berto 2015 metais. Tiesa, amerikietis sugrįžo į ringą 2017 metais, kur susigrūmė su skandalinguoju airiu Conoru McGregoru, uždirbo krūvą pinigų ir savo profesionalią karjerą užbaigė be pralaimėjimų, su 50 pergalių.

Antrąją vietą sąraše užėmė Portugalijos rinktinės ir Turino „Juventus“ žvaigždė Cristiano Ronaldo. Jo atlyginimas mažesnis nei trečiojoje atsidūrusio Lionelio Messi, bet portugalas daugiau gauna iš reklamos projektų ir veiklos socialiniuose tinkluose. CR7 turi daugiausiai sekėjų socialiniuose tinkluose ir tuo puikiai naudojasi.

Žemiau rikiuojasi krepšinio žvaigždė LeBronas Jamesas, sugebėjęs iš reklamos uždirbti dvigubai daugiaunei yra jo atlyginimas NBA.

10 daugiausiai per paskutinį dešimtmetį uždirbusių sportininkų:

1. Floydas Mayweatheris (boksas) – 915 mln. JAV dolerių

2. Cristiano Ronaldo (futbolas) – 800 mln.

3. Lionel isMessi (futbolas) – 750 mln.

4. LeBronas Jamesas (krepšinis) – 680 mln.

5. Rogeris Federeris (tenisas) – 640 mln.

6. Tigeris Woodsas (golfas) – 615 mln.

7. Philas Mickelsonas (golfas) – 480 mln.

8. Manny Pacquiao (boksas) – 435 mln.

9. Kevinas Durantas (krepšinis) – 425 mln.

10. Lewisas Hamiltonas („Formulė-1“) – 400 mln.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)