Po pirmosios dienos Las Vegase lyderiavusi „Energy Standard“ komanda, kurios sudėtyje ir vienintelis lygoje dalyvaujantis lietuvis Simonas Bilis, savo persvarą įpusėjus šeštadienio varžyboms buvo išbarsčiusi.

Prieš prasidedant lemiamoms eliminavimo lenktynėms (skins) priekyje buvo „London Roar“ plaukikai.

Visgi, „London Roar“ savo pranašumo neišsaugojo, o puikiai paskutinėje rungtyje pasirodžiusių švedės Sarah Sjostrom ir prancūzo Florento Manaudou pelnyti taškai buvo lemiami ir „Energy Standard“ komandai atnešė pergalę.

Galutinė komandų įskaita:

Energy Standard – 453.5

London Roar – 444.0

Cali Condors – 415.5

LA Current – 318.0

Naudingiausiu finalo plaukiku (MVP) tapo amerikietis Caelebas Dresselas („Cali Condors“), surinkęs 121.0 tšk., o debiutinio ISL sezono MVP titulas atiteko S.Sjöström („Energy Standard“) – 243.5 tšk. C.Dresselas (240.0 tšk.) nuo jos atsiliko tik 3.5 taško.

Simonas Bilis sekmadienį plaukė mišrioje estafetėje 4 x 100 m laisvuoju stiliumi ir kartu su komandos draugais baltarusiu Sergejumi Ševcovu bei kanadietėmis Kayla Sanchez ir Panny Oleksiak finišavo pirmieji per 3 min. 15,97 sek. S.Bilis plaukė pirmajame etape ir savo atkarpą įveikė per 46,74 sek.

2020–2021 metų ISL sezonas startuos po Tokijo olimpinių žaidynių ateinančių metų rugsėjį ir tęsis iki balandžio. Iš viso bus sužaistos 27 varžybos, o prie keturių Europos ir keturių Amerikos komandų turėtų prisijungti ir dar bent du naujai suburti plaukimo klubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)