Ketvirtus metus rengiamų apdovanojimų metu bus pagerbta geriausia sporto iniciatyva, renginys, profesionalus ir mėgėjų sporto klubas, sporto miestas, infrastruktūros objektas, federacija, sporto komunikacija ir vadybininkas.

Iškilmingoje ceremonijoje, kuri vyks gruodžio 3 d. Vilniuje, bus įteiktas ir apdovanojimas už viso gyvenimo nuopelnus, kurį paskirs speciali devynių narių darbo grupė. Taip pat pagerbtas bus metų sporto rėmėjas bei žiniasklaidos priemonė.

Vertindama kandidatus darbo grupė atsižvelgs į profesionalumo, novatoriškumo, kūrybiškumo, vadybos efektyvumo kriterijus.

Nugalėtojams atiteks skulptoriaus Kęstučio Musteikio specialiai apdovanojimams sukurtos granito statulėlės.

Balsuoti už kandidatus į 2019 metų Lietuvos sporto vadybos apdovanojimus galima iki lapkričio 27 d. naujienų portale DELFI. Visuomenės balsai nulems 36 proc. galutinių rezultatų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)