Po paskutinio pasaulio taurės etapo Katare Lietuvos sportininkas galutinėje varžybų įskaitoje užėmė antrąją vietą, kuri garantavo jam net 100 tūkst. JAV dolerių premiją. Dar didesnis prizas – 150 tūkst. JAV dolerių – atiteko rusui Vladimirui Morozovui.

Per septynis etapus Danas iškovojo net 14 aukso medalių. Jis visuose etapuose laimėjo 200 ir 400 m plaukimus laisvuoju stiliumi.

„Pagaliau baigėsi pasaulio taurės varžybos. Šeštadienį užsikabinau dar vieną aukso medalį ir likau nenugalėtas per visus etapus. Iš viso iškovojau 14 aukso medalių. Tai buvo sunkiausi metai mano gyvenime, sunkiausias sezonas, sunkiausios varžybos ir pasirengimas, kokį esu turėjęs.

Nežinau, kaip tai pavyko padaryti – manau, kad tai yra komandos dėka: trenerės, masažuotojos, kineziterapeuto. Kaip šie žmonės sugebėjo visą sezoną sudėlioti treniruotes, parengti varžyboms, atstatyti po krūvių – tiesiog kosmosas“, – socialiniuose tinkluose mintimis dalinosi D. Rapšys.

Tiesiai iš Dohos D. Rapšys išskrido į Ispaniją, kur treniruosis aukštikalnėse ir ruošis Europos čempionatui trumpajame baseine.

„Esu labai laimingas, jog perlipau per save ir padariau daug žmonių laimingais. Labai dėkoju visiems, kurie palaikė. Visus matau, visus girdžiu“, – pridūrė D. Rapšys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)