„Madison Square Garden“ arenoje vykusiame „UFC 244“ renginyje dėl BMF titulo susikovė Jorge Masvidalis ir Nate'as Diazas, o kovos baigtį nulėmė teisėjų sprendimas.

Jau pirmajame raunde N. Diazui buvo prakirsta oda po akimi, todėl 34-erių atletas kovėsi kruvinu veidu. Amerikiečio veidui kraujuojant vis stipriau, teisėjai po trijų raundų kovą nutraukė.

Techniniu sprendimu pergalė ir čempiono diržas atiteko J. Masvidaliui, o tokia kovos baigtimi buvo itin nepatenkintas ne tik N. Diazas, bet ir žiūrovai.

Jei sprendimu nutraukti kovą fanai buvo nepatenkinti vieningai, pasitinkant arenoje D. Trumpą jų emocijos išsiskyrė – kol vieni švilpė, kiti sirgaliai prezidentui plojo.

D. Trumpas kovą stebėjo greta UFC prezidento Dana White'o, kuris prezidentui dėkojo už jo pagalbą padedant populiarinti organizaciją nuo pat jos įkūrimo pradžios.

Tiek J. Masvidalis, tiek N. Diazas po kovos tikino, jog santykių neišsiaiškino, todėl ateityje laukia šios kovos pakartojimas.

Nate'as Diazas ir Donaldas Trumpas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)