Daugiau nei pora valandų vėlavusi spaudos konferencija – kaip vėliau paaiškėjo dėl ilgai gerto kavos puodelio – prasidėjo C. McGregoro paviešinta sugrįžimo į ringą data – 2020 metų sausio 18-oji.

„Man reikia 66 dienų, kad tinkamai pasirengčiau ir tai jau pradėjau. Anksti einu gulti, anksti keliuosi, viską darau tiksliai pagal tvarkaraštį. Disciplina – raktas į pergalę. Dabar stengiuosi sugrąžinti gerą sportinę formą. Jau daug metų esu šiame sporte ir žinau, kaip tai vyksta. Nėra lengva, – kalbėjo jis. – Labai noriu kovoti Rusijoje.

Mėgstu rizikuoti, tačiau mano dvikova vyks sausio 18 dieną Las Vegase. Data sutarta, tačiau jei įvardinsiu varžovą, UFC mane užmuš. Aš sugrįžtu! O vėliau noriu Maskvoje susigrumti su dvikovos Chabibas Nurmagomedovas ir Tony Fergusonas nugalėtoju. Maskva nusipelno šios kovos, o revanšas su Chabibu yra neišvengiamas.“

Priminsime, kad prieš metus vykusioje dvikovoje Ch. Nurmagomedovas Las Vegae nugalėjo C. McGregorą smaugimo veiksmu anksčiau laiko. Po dvikovos kilo masinės muštynės, po kurių abu iniciatoriais buvę kovotojai gavo diskvalifikacinę ir piniginę bausmes. Po kelių mėnesių airis paskelbė apie savo karjeros pabaigą.

Airis ir dabar spaudos konferencijoje nevengė provokuoti dagestanietį: „Chabibas nuolat bėga nuo manęs, tačiau jis neišsisuks. Aš sakau, kad revanšas yra neišvengiamas. Kai tik išeisiu iš šios salės, eisiu treniruotis. Iki mano sugrįžimo liko 12 savaičių. Visą likusį laiką ruošiuosi, stengsiuosi nesiblaškyti, nevartoti alkoholio.

Pamatysite maksimalią Conoro koncentraciją. Ir aš ateisiu Chabibo. Noriu padovanoti Rusijai Rokio istoriją. Džiaugiuosi, kad pirmoje kovoje taip viskas nutiko. Pažiūrėjau vaizdo įrašą apie tai, kaip išsisukti iš Chabibo smaugimo veiksmo 888 kartus. Viską ištaisysiu revanše.“

Paskutinį kartą Rusijos sostinėje airis viešėjo prieš metus. Vizito metu jis buvo susitikęs su šalies prezidentu Vladimiru Putinu ir padovanojo jam savo firminį viskio butelį.

Įdomu, kad prieš pasirodant airiui spaudos konferencijoje, minią gerbėjų lauke suklaidino „netikras“ C. McGregoras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)