Kovotojai susitiks jau lapkričio 16 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiančio tarptautinio turnyro „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“ ringe.

„Kiekviena kova yra galimybė dar kartą pademonstruoti, kad galiu kovoti su pačiais stipriausiais, – teigė „Rings“ klubo auklėtinis V. Jagėlo. – Žinau, kad varžovas bus patyręs ir stiprus. Būsiu pasirengęs kautis tiek stovėsenoje, tiek parteryje. Pasirengimas bus sunkus, reikalaujantis daug fizinių jėgų. Nieko naujo. Esu prie to pratęs“.

Būsima dvikova džiaugėsi ir Lietuvos bušido federacijos (LBF) prezidentas Donatas Simanaitis.

„S. Kazumasa yra stipriausios visų laikų Japonijos organizacijos „Shooto“ sportininkas, todėl mums yra didelė garbė, kad tokio lygio organizacija atsiunčia savo rinktinės atstovą, – kalbėjo D. Simanaitis. – Šios organizacijos kovotojai dominuoja stipriausiuose mišriųjų kovos menų turnyruose – „Rizin“, „Bellator“, UFC, „One FC“.

„Shooto“ organizacijos prezidentas Kazuhiro Sakamoto priminė, kad jau seniai yra bendradarbiaujama su LBF.

„Norime pasveikinti Lietuvos bušido federaciją dvidešimtojo jubiliejaus proga, todėl siunčiame savo rinktinės kovotoją, kuris savo kovingumu papuoš jubiliejinį „Hero’s & KOK“ turnyrą“, – teigė K. Sakamoto.

Sporto klubo „Rings“ vadovas, legendinis kovotojas Valentinas Golubovskis tikino, kad žiūrovai lapkričio 16 dieną išvys įspūdingą kovą.

„Mūsų klubas niekada nesirenka varžovų, – teigė V. Golubovskis. – Mums bus garbė kovoti su vienu iš stipriausių Japonijos kovotojų. V. Jagėlo pasirengimas kovai vyksta labai įtemptai po dvi treniruotes per dieną. Tikimės parodyti efektingą kovą, apie kurią bus galima ilgai diskutuoti socialinėje erdvėje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)