Lapkričio 16 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje tarptautinio turnyro „KOK’80 World series 2019 & MMA Bushido Hero’s“ ringe „Sparta Fight Gym“ kovotojas susitiks su Ilyasu Boukyoua iš Olandijos.

„Daug informacijos apie varžovą neieškojau, – teigia H. Vikšraitis. – Bet visi gi mes esame žmonės – visi dirbame, visi siekiama savo tikslų ir troškimų. Olandijos atstovai dažnai būna karšto kraujo ir turi didelę patirtį. Bet čia aš dar kartą pasikartosiu, kad mėgstu iššūkius ir laukiu kovos. Noriu pamaloninti žiūrovus gražia ir „nebanalia“ kova“.

„Iššūkis, – nuolat kartoja H. Vikšraitis. – Manau, kad tai būtų varžovas, kuris ne kartą yra gerai pasirodęs ringe, kuris yra aktyvus, kuris laimi nokautais, yra techniškas, trokšta pergalės ir fiziškai yra tvirtas. Tai mane priverstų dar labiau atkakliai sportuoti ir stengtis. Tikiuosi, kad I. Boukyoua toks ir bus“.

Sulaukęs klausimo, ar žiūrovai jau yra matę geriausią H. Vikšraičio versiją ringe, kovotojas susimąstė. „Manau, kad tikrai žiūrovai jau yra matę geriausią mano paties versiją, – nusišypsojo kovotojas. – Bet norėčiau būti dar geresnis. Reikia sau įskiepyti valios ir disciplinos injekciją. Manau, tai praverstų kiekvienam savo tikslo siekiančiam žmogui. Reikia neišklysti nuo savo kelio, vedančio į tikslą“.

Prieš kiekvieną kovą vidinę ramybę demonstruojantis H. Vikšraitis pripažino, kad tai tėra kaukė, prie kurios jau spėjo priprasti.

„Su kiekviena kova tą kaukę užsidėti yra vis lengviau, nes patirtis mus moko ir priverčia jaustis geriau įvairiose situacijose, – sako H. Vikšraitis. – Nesu naujokas ringe. Jaudinuosi, bet moku su tuo susitvarkyti“.

Kovotojas prisipažino išmokęs susitvarkyti ir su nuolat augančiu populiarumu. „Atvirai? Man patinka, kai žmonės džiaugiasi mano kovomis, domisi mano asmenybe, – teigia H. Vikšraitis. – Nesijaučiu esantis standartinis kovotojas, noriu padėti žmonėms – vaikams, paaugliams. Juos treniruoju, skleidžiu savo sunkią gyvenimo istoriją ir rodau, kad net tuomet, kai sunku, galima siekti savo svajonių. Tikiuosi, kad atsiras žmonių, kurie tuo patikės ir paseks mano pavyzdžiu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją