Dviem pergalėmis Lietuvos čempionatą pradėjusios komandos trečiadienį susitiko Vilniuje. Šeimininkų puolimą pristabdę ir solidaus vartininko Artūro Pavliukovo žaidimo įkvėpti „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkai iškovojo pergalę 3:1.

Rungtynių pradžioje komandos žaidė drausmingai, tačiau gerų progų pasižymėti turėjo abi komandos.

Pirmąjį įvartį žiūrovai išvydo sužaidus kiek daugiau nei 10 minučių, kai galingai užsimojęs Petras Nausėda nuo mėlynosios linijos pasiuntė ritulį į šeimininkų vartus (11:06, rez. perd. Eduardas Chekmaryovas).

Antro kėlinio pabaigoje skirtumą padvigubino iš arti įvartį pelnęs Brendanas Leavittas (37:05, rez. perd. E. Chekmaryovas).

Trečiame kėlinyje tas pats B. Leavittas gavo nemalonų smūgį į veidą varžovo lazda ir buvo priverstas su gydytoju keliauti į rūbinę. Tačiau jis ne vienintelis paliko ledą – diskvalifikacinė 5+20 min. nuobauda skirta oponentą sužeidusiam Maurui Baltrukoniui.

Nepaisant ilgos kiekybinės persvaros, „Kaunas Hockey“ nepasižymėjo, o analogišką progą gavę „Hockey Punks“ jos vėjais nepaleido. Vienu lietimu ore pataisęs komandos draugo metimą, į vartus ritulį nukreipė Dovydas Vaisovas (55:06 rez. perd. Sergejus Markovskis, Edgaras Rybakovas).

Rungtynių pabaigoje sėkmingai varžovų bandymus pereiti į jų aikštės zoną stabdę „Kaunas Hockey“ atstovai ilgai neleido vilniečiams pakeisti vartininko šeštuoju aikštės žaidėju, o vos tai padarę šeimininkai prarado ritulį ir buvo nubausti Mikhailo Evstigneevo įvarčiu (59:48, rez. perd. Grigorijus Vorobyovas, E. Chekmaryovas).

Šiose rungtynėse puikiai „Kaunas Hockey“ vartus gynęs A. Pavliukovas atrėmė net 40 metimų iš 41, o kitoje aikštės pusėje Simas Baltrūnas susitvarkė su 30 smūgių iš 32.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją