Sportininkai kovojo svorio kategorijoje iki 95 kg. Pergalė mūsiškiui po trijų raundų atiteko visų penkių teisėjų bendru sutarimu.

Nors pirmame raunde pagal smūgių tikslumą pranašesnis buvo varžovas, pačioje jo pabaigoje S. Maslobojevas po šuolio ir įspūdingo smūgio keliu pasiuntė oponentą į nokdauną. Šį išgelbėjo tik tai, kad jau po sekundės nuskambėjo raundo pabaigą paskelbęs gongas.


Antrajame raunde kova buvo trumpam sustabdyta, kai varžovas pataikė lietuviui į skaudžią vietą žemiau juosmens. Trečiame raunde S. Maslobojevas po kontakto prakirto varžovui galvą, tačiau netrukus kova buvo pratęsta. Per likusį laiką kraujuojančiam B. Rajabdzadehui taip ir nepavyko rimčiau pagrasinti mūsiškiui.

Į ringą S. Maslobojevas žengė grojant Stasio Povilaičio dainai „Švieski man vėl“.

Profesionalų ringe Lietuvos sportininkas yra iškovojęs 30 pergalių ir patyręs penkias nesėkmes. Azerbaidžano kovotojas iki šios kovos buvo laimėjęs visas 57 dvikovas (54 iš jų – nokautais).

Tiek S. Maslobojevas, tiek B. Rajabzadehas anksčiau yra tapę mėgėjų pasaulio kikbokso čempionais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)